• >>> IEDERE ZATERDAG VAN 9.30 UUR TOT 17.00 UUR GEOPEND <<<
  • >>> OP DE HOEK VAN DE JACOB OBRECHTSTRAAT EN JOHANNES  VERHULSTSTRAAT <<<
  • >>> MET KAKELVERSE BIOLOGISCHE EN / OF AMBACHTELIJKE PRODUCTEN <<<
Naar de homepage van zuiderMRKT
rooster

Zaterdag 22 December

OCHTENDTEAM : Team Paul

MIDDAGTEAM : Team Arent


Toon volledige rooster
nieuws

De goedheiligman  is  natuurlijk al een …

Sinds een paar weken heeft de zuiderMRKT een nieuw…

Zaterdag 6 oktober vieren we de verjaardag van de …

Meer nieuws

Kabeljauw met aardpeerpuree, veldsla en parmezaan

Gepost op: 10-01-2014

Ingrediënten

600 g aardperen

1 eetlepel boter

4 kabeljauwfilets

1 eetlepel olijfolie

100 g parmezaan

peper en zout

1 koffielepel rodewijnazijn

1 dl room

1 grote hand veldsla

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150°C. Was de aardperen en leg ze in koud gezouten water.

Breng het water aan de kook en laat koken tot de aardperen gaar zijn. Pel ze en mix ze samen met de room. Kruid met peper en zout. Kruid de vis met peper en zout en bak hem in een hete pan. Leg de vis op een vuurvaste schotel, verdeel de boter over de filets en zet enkele minuten in de oven. Dresseer de veldsla met olie, azijn, peper, zout en parmezaankrullen.

Het weer

www.weernetwerk.nl

Gaat het regenen op het zuiderMRKTplein? Klik hier voor actuele buien informatie op de zuiderMRKT.

Zoeken op de site

Volg zuiderMRKT op Facebook Volg zuiderMRKT op Twitter