Updates i.v.m. corona

Met de hulp van vrijwilligers en het doorzettingsvermogen van onze ondernemers organiseren wij iedere zaterdag een prachtige markt! Op de website en Facebook vind je steeds de laatste stand van zaken ivm corona. 

Ledenpakketten
Op dinsdag kun je weer een groente en fruitpakket met ledenkorting bestellen via onze bestelsite. Op de site vind je de inhoud van de pakketten, die wisselt per week. Je kunt ook bloemen bestellen van Flowerfusion. Doe dat voor donderdagmiddag 12:00. Je kunt de pakketten vanaf 10:00 ophalen op de markt.

Blijf ons voorzien van feedback zodat we de pakketten zo goed mogelijk op jullie wensen af kunnen stemmen. 

De groentekraam
Naast de pakketten kun je ook groente of fruit kopen op zaterdag op de markt. Zowel voor leden als niet-leden is een flink assortiment groente en fruit los te koop. Er wordt rekening gehouden met het seizoen.

De groente- en fruitpakketten die je van tevoren als lid bestelt kun je ophalen aan de buitenkant van de markt. Ook voor fruit hoef je niet te wachten tot dat je het terrein op mag.

Vrijwilligers gezocht!
We zoeken leden die mee kunnen en willen helpen met het verkopen van pakketten en de losse verkoop op de kraam. We zoeken ook marktmeesters die als eindverantwoordelijke op de markt nodig zijn. 
Kun je helpen? Laat het weten aan marktzaken.

Hoe ziet de markt er deze week uit?
De zuiderMRKT volgt de aanwijzingen van de rijksoverheid en het bureau marktzaken van de gemeente Amsterdam. Dat doen we met een streng toegangsbeleid:

  • Buiten de markt, naast de ingang, koop je koffie-to-go bij Remco.
  • Naast Remco staat een kraam met los fruit, waar je ook je pakket ophaalt. Je hoeft voor deze kraam geen nummertje te trekken.  
  • De groentekraam en de markt hebben nu een aparte ingang. Als je de markt op wil trek je een nummertje. Je kunt dan de markt op als je nummer aan de beurt is. Je kunt ook eerst naar de groentekraam via de aparte ingang. Is na het kopen van groente je nummer aan de beurt (geweest) kun je meteen de markt op; zo niet moet je nog even wachten tot je aan de beurt bent. 
  • We monitoren zo goed mogelijk hoe druk het is op de markt. Als het kan, en mensen voldoende afstand houden, laten we bezoekers vrij toe. 
  • Doe het liefst alleen boodschappen. Alle gezinsleden die mee willen het terrein op tellen als extra bezoeker. Zorg dat kinderen niet over het terrein rennen.
  • Kom je iemand tegen, klets dan liever buiten de markt. Dit om de doorstroom niet op te houden.
  • Kwetsbare ouderen krijgen voorrang.
  • Er geldt 1-richtingsverkeer, te weten tegen de klok in. Ben je iets vergeten, keer niet om maar loop door. 
  • Komt er tijdens het wachten een idee bij je op over hoe het beter kan? Stuur je ingeving naar marktzaken

Dear zuiderMRKT members, please find a translation below and follow our website or Facebook for updates. 

Fruits and vegetables
As a member, you can pre-order your fruit and vegetable box from the vegetable stall with member discount on the e-commercesite. Please order this Thursday 12:00 at the latest. You can then pick up your order on Saturday from 10:00 onward the zuiderMRKT. 

Volunteers
If you want to help us in the groentekraam on the market on Saturday, please contact Marktzaken. Thanks for your support and trust. Stay safe.

Zomerse snijbiet en de nieuwe oogst Frieslanders

Author: zuiderMRKT

KOUDE SOEPEN ZIJN EEN ZOMERSE WELDAAD!

Author: zuiderMRKT