Naar de homepage van zuiderMRKT
rooster

Zaterdag 11 April

OCHTENDTEAM : Team Anneke

MIDDAGTEAM : Team Bas


Toon volledige rooster
nieuws

We gaan ervan uit dat de markt met paas door mag g…

We bieden weer groente- en fruitpakketten en bloem…

Vooralsnog gaat de zuiderMRKT op 28 maart door, me…

Meer nieuws

Elleke’s Keuken is een Amsterdams bedrijf met grote ambities en plannen. Met als doel  om mensen blij te maken met lekkers uit eigen keuken. Wij werken met zo veel mogelijk biologische groenten en met diervriendelijk vlees. Daarbij is de glazen verpakking van onze ingemaakte gerechten recyclebaar en bovendien herbruikbaar. We hebben veel trouwe klanten die elke week met de lege potten terug komen bij ons aan de marktkraam en dat vinden we fantastisch! Naast de huidige gerechten gaan wij op korte termijn een aantal vegetarische en veganistische gerechten ontwikkelen. De vraag hiernaar wordt steeds groter en wij zien dit als een mooie uitdaging, want ons doel is immers om iedereen blij te maken. Dus houd het in de gaten!

Naast gerechten maken wij ook heerlijke rijk gevulde soepen met vlees maar ook vegetarisch en met  biologische ingrediënten. De smaken variëren en we gaan met de  seizoenen mee, maar een feit is dat de erwtensoep met spek en worst in de wintermaanden een must is voor velen.

Dan zijn er nog verschillende sauzen uit eigen keuken. Altijd lekker met brood en een goed glas wijn, maar natuurlijk ook voor andere doeleinden.

Vanaf de eerste dag op de ZuiderMRKT verkopen wij saucisson, Franse gedroogde worst, uit de Auvergne en Haute Savoie en een assortiment eendenspecialiteiten uit Les Landes. Dit assortiment is kleiner geworden omdat we steeds meer producten zelf maken in onze productiekeuken in Zaandam.

Mocht ik u nog niet hebben mogen verwelkomen aan onze kraam, dan bij deze! Mogelijk zit er iets lekkers voor u bij. Tot Ziens.

 Instagram: Elleke’s Keuken, Facebook Elleke’s Keuken, info@ellekeskeuken.nl

elleke4

elleke3

 

« terug naar de lijst van zuiderMRKT ondernemers

Het weer

www.weernetwerk.nl

Gaat het regenen op het zuiderMRKTplein? Klik hier voor actuele buien informatie op de zuiderMRKT.

Zoeken op de site

Volg zuiderMRKT op Facebook Volg zuiderMRKT op Twitter