Naar de homepage van zuiderMRKT
rooster

Zaterdag 4 April

OCHTENDTEAM : Team Eliza

MIDDAGTEAM : Team Paul


Toon volledige rooster
nieuws

We bieden weer groente- en fruitpakketten en bloem…

Vooralsnog gaat de zuiderMRKT op 28 maart door, me…

In navolging van de adviezen van de overheid en he…

Meer nieuws

Jackie’s Chocolates, Honestly choc’ing, Perfectly imperfect

Al vanaf de eerste introductie van Jackie’s Chocolates is het Jackie’s missie om de mooiste, duurzaamste en eerlijkste bonbons van Nederland aan te bieden.

Vanuit een artistieke achtergrond en met passie voor hoogwaardige en kwalitatieve voedingsstoffen, staat Jackie’s Chocolates synoniem voor culinaire creativiteit met toepassing van eigentijdse en natuurlijke aroma’s. Deze worden stuk voor stuk handmatig geproduceerd tot zeer luxe en unieke bonbons met een rustieke, stoere uitstraling. In een ruime verscheidenheid van smaken, die alle biologische en glutenvrije ingrediënten bevatten.

Het hoofdbestanddeel van Jackie’s Chocolates is Callebaut, de fijnste Belgische Chocolade, met een missie om de leefomstandigheden van de cacao-boeren en hun gemeenschap in West Afrika te verbeteren dmv scholing in duurzame en effectievere teelt, een eerlijke prijs voor de cacaobonen te betalen en gezondheidszorg en onderwijs te bieden.

Jackie’s Chocolates is er voor zeer uiteenlopende gelegenheden zoals bruiloften, high-tea’s en business events, maar tref je ook aan op diverse food markets in Amsterdam.

bonbon

Het weer

www.weernetwerk.nl

Gaat het regenen op het zuiderMRKTplein? Klik hier voor actuele buien informatie op de zuiderMRKT.

Zoeken op de site

Volg zuiderMRKT op Facebook Volg zuiderMRKT op Twitter