Commissies

 

BESTUUR

Het bestuur van de zuiderMRKT bestaat ook uit vrijwilligers, zij zorgen ervoor dat de markt blijft draaien, organiseren van alles, zijn verantwoordelijk voor de financiën, overleggen met ondernemers en regelen tal van andere zaken. 

Wie zit er in het bestuur?

Anne-Marie van Zijl, voorzitter. Zo lang deze vacature niet is ingevuld is zij ook het aanspreekpunt voor marktzaken (alles wat te maken heeft met de markt, de ondernemers, de kramen etc) via marktzaken@zuidermrkt.nl.

Marjolein Viersma, secretaris

Dirk Jan Cosijn, penningmeester, verantwoordelijk voor alle financiële zaken.

Ine Stultjens, marketing&communicatie

Heeft u vragen of opmerkingen voor het bestuur? We horen het graag op de markt of mail naar bestuur@zuidermrkt.nl.

Voor de financiele administratie: administratie@zuidermrkt.nl. Voor de ledenadministratie kijk je bij Lid worden of mail je naar lidmaatschap@zuidermrkt.nl.

Het zuiderMRKT fonds

Ben jij betrokken bij een project dat onze omgeving nóg leuker, socialer of duurzamer maakt? Dan heb je kans dat de zuiderMRKT je wil helpen. De zuiderMRKT maakt namelijk winst! En daar doen we zinnige dingen mee.

MARCOM-CIE

De marketing&communicatieactiviteiten van de zuiderMRKT worden gedaan door een klein team van Yvon, Martien, Francien en Fennande, samen met Ine, vanuit het bestuur verantwoordelijk voor de marketing&communicatie. Samen organiseren zij het ledenuitje, feestjes zoals de haringparty en proeverijen op de markt. Marjolein helpt nog bij het onderhouden van de website. Wil je ook helpen? Stuur een e-mail naar bestuur@zuidermrkt.nl. Ervaring is niet belangrijk, wel dat je een leuk mens bent ;-).