• >>> IEDERE ZATERDAG VAN 9.30 UUR TOT 17.00 UUR GEOPEND <<<
  • >>> OP DE HOEK VAN DE JACOB OBRECHTSTRAAT EN JOHANNES  VERHULSTSTRAAT <<<
  • >>> MET KAKELVERSE BIOLOGISCHE EN / OF AMBACHTELIJKE PRODUCTEN <<<
Naar de homepage van zuiderMRKT
rooster

Zaterdag 25 Januari

OCHTENDTEAM : Team Pieter en Fleur

MIDDAGTEAM : Team Anneke


Toon volledige rooster
nieuws

21 december Kerstmarkt

Voor alle kerstbo…

We hebben een marktmeester gevonden om de vacante …

Vanaf 11:00 uur zijn Sint en zijn Pieten …

Meer nieuws

Van een verrassend frambozenontbijt tot friszoete frambozentaartjes en frambozenproducten en in het seizoen natuurlijk verse frambozen. Raspberry Maxx haalt het maximale uit de framboos. Een frambozenkwekerij met een missie!

Onze biologische frambozenkwekerij kun je vinden in het peeldorp Meijel gelegen tussen Eindhoven en Venlo. We telen verse frambozen van ongeveer juli t/m oktober. Het hele jaar door staan we op de markt met onze zelfgemaakte frambozenproducten zoals jams, sauzen, toetjes en frambozentaartjes. Ook bij de kwekerij hebben we een ruime winkel waar je alles kunt proeven en bekijken. Heel leuk om een cadeautje samen te stellen of gewoon lekker voor jezelf. Wekelijks maken we heerlijke toetjes en taartjes voor mee naar huis. Zomers kun je ook een kijkje nemen bij de teelt, zelf frambozen plukken of genieten van frambozentaart, toetjes, smoothies en/of heerlijke broodjes en salades op ons frambozenterras. Voor groepen organiseren we ook rondleidingen met proeverijen, lunch, picknick of presentatie op locatie.

Raspberry-Maxx biedt mensen die extra begeleiding en hulp nodig hebben bij hun werk een vaste werkplek, leerplek of dagbesteding. Deze mensen werken o.a. mee aan onze producten, op het terras of werken buiten in de frambozenteelt. Onze ervaring is dat deze groep mensen van grote meerwaarde is voor ons bedrijf en een positieve bijdrage levert aan de bedrijfssfeer. Ze zijn betrokken, eerlijk en gemotiveerd. Met wat moeite, geduld en passie de werknemers van de toekomst!
Op kleine schaal leveren we samen een bijdrage aan een meer zorgvuldige wereld, want dat is eigenlijk waar het om draait.

Kom gezellig eens bij ons kijken op  de markt of op onze kwekerij, we helpen je graag.

framboos

Het weer

www.weernetwerk.nl

Gaat het regenen op het zuiderMRKTplein? Klik hier voor actuele buien informatie op de zuiderMRKT.

Zoeken op de site

Volg zuiderMRKT op Facebook Volg zuiderMRKT op Twitter