Vacature Voorzitter zuiderMRKT

Het zuiderMRKT bestuur is de afgelopen 3 jaar met veel plezier geleid door Anne-Marie van Zijl. Zij heeft nu aangegeven het belangrijk te vinden het stokje door te geven aan een nieuwe enthousiaste voorzitter.

Als voorzitter ben je aanspreekpunt naar binnen en naar buiten.  Je leidt de vereniging met enkele honderden leden en voert het bestuur aan. De ledenvergadering is het hoogste orgaan waar je als voorzitter verantwoording aan aflegt.

Maar onze zuiderMRKT is zoveel meer en dat maakt de rol van de voorzitter zo mooi. Wij staan voor duurzaam, voor wekelijkse boodschappen van hoge kwaliteit, voor het versterken van de sociale cohesie in de buurt en dat door het allemaal samen te doen. Als voorzitter vind je het belangrijk achter deze waarden te staan en deze ook uit te dragen, zowel binnen als buiten de markt. Je ziet daarin jouw rol als verbinder om dit samen met onze leden, ondernemers en de buitenwereld verder uit te bouwen.

De benodigde tijd voor deze taak is natuurlijk altijd afhankelijk van noodzaak, aantal medebestuursleden en persoonlijke invulling, maar denk aan 3-6 uur per week.

Voel jij je al geïnspireerd om je voor de komende 3 jaar verantwoordelijk te stellen voor onze markt? Meld je dan bij het bestuur ! Wil je onderzoeken wat de functie van voorzitter bij de zuiderMRKT precies inhoudt? Neem dan gerust contact op met Anne-Marie.

Hoe ziet de markt er uit in tijden van corona?

Author: Zuidermrkt

Antoniushoeve voedt duizend monden per week met bio-dynamische kweek

Author: zuiderMRKT