zuiderMAKKIE FAQ

Op deze pagina worden jullie vragen over het nieuwe ledenadministratiesysteem beantwoord. Meer vragen? Stuur een bericht via het contactfomulier of mail marjolein@zuidermrkt.nl

Hoe moet ik inloggen op het nieuwe zuidermakkie?

Je moet een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik op “wachtwoord vergeten?” en vul het e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent in het oude zuidermakkie. Je krijgt dan een mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord instelt.

Kan ik mijn gegevens wijzigen?

Jij gaat zelf over hoe je geregistreerd bent in zuidermakkie. Controleer je gegevens onder “mijn account” en verander ze als je bijvoorbeeld gaat verhuizen. We zijn nog bezig met het goed weergeven van vreemde tekens. Ook het kunnen wijzigen van je emailadres en het toevoegen van een tweede e-mailadres staat op het lijstje. Ben je echt niet meer te bereiken op je oude adres? Neem dan even contact op met de ledenadministratie. 

Welke gegevens zijn verplicht?

Om te weten wie je bent hebben we je naam nodig. We moeten contact met je op kunnen nemen middels een telefoonnummer en een e-mailadres. Daarnaast willen we leeftijd weten in verband met mogelijke vrijstelling. We vinden het prettig om ook een adres van je te hebben zodat we eventueel iets op kunnen sturen of langsbrengen. Maar dat is niet verplicht.

Ik klik op een pagina, maar ik zie geen gegevens

Soms heeft de site moeite met het laden van gegevens, log opnieuw in en je ziet ze wel. Dit wordt zo spoedig mogelijk verholpen. 

Hoe meld ik me aan voor diensten? 

We konden de aanmeldingen van teamleden op de resterende diensten van 2020 niet meenemen. Vul dus alsjeblieft onder “Rooster – Mijn” opnieuw in of je erbij bent als jouw team staat! 

Wat kan ik als lid met zuidermakkie?

Het nieuwe systeem wil het makkelijker maken je aanwezigheid bij je teamdienst te registreren. Kun je niet op de dag van de teamdienst dan hebben we iets bedacht om het veel makkelijker te maken om toch 3 diensten per jaar te draaien. Je schrijft je gewoon in op een dienst van een ander team dat nog niet vol zit. Je hoeft niet meer te ruilen!
Dat betekent wel dat je tijdig moet registreren bij je eigen team. Doe je dat niet dan loop je de kans dat jouw team inmiddels vol zit.

Wat kan ik als marktmeester met zuidermakkie?

Als marktmeester moet je zorgen dat jouw marktdiensten goed draaien. Met voldoende vrijwilligers. In zuidermakkie zie je (contactgegevens van) jouw teamleden, je ziet in de agenda je marktdagen en wie zich heeft aangemeld. Na afloop van de marktdag geef je aan wie is geweest (presentie) en je kunt feedback achterlaten.

Je kunt berichten delen met je teamleden en invallers op de pagina van jouw marktdag. Er wordt nog gewerkt aan een mogelijkheid om ook berichten te sturen aan je team, buiten de context van een marktdag. Houd dus ook contact via whatsapp of eigen maillijst.

Wat moet ik verder weten?

Heb je vragen over ledenadministratie, aanmelden, afmelden, vrijstellen etc dan kun je terecht bij lidmaatschap@zuidermrkt.nl.

Ben je lid van een team en heb je vragen over je team, de diensten etc, neem dan contact op met je eigen marktmeester.

Ben je marktmeester en heb je vragen over de planning van de diensten van jouw team, wil je ruilen met een andere dag, of heb je tekort aan vrijwilligers? Neem dan contact op met rooster@zuidermrkt.nl.

Heb je vragen over de werking van het nieuwe zuidermakkie? Neem dan contact op met marjolein@zuidermrkt.nl.