zuiderMAKKIE FAQ

Op deze pagina worden jullie vragen over het nieuwe ledenadministratiesysteem beantwoord. Meer vragen? Stuur een bericht via het contactfomulier of mail marjolein@zuidermrkt.nl

Hoe moet ik voor het eerst inloggen op zuidermakkie?

Als je bent geregistreerd in de ledenadministratie moet je zelf nog een wachtwoord aanmaken. Klik op “wachtwoord vergeten?” en vul je e-mailadres in. Je krijgt dan een mail met een link waarmee je een wachtwoord instelt. Nu kun je inloggen. 

Kan ik mijn gegevens wijzigen?

Jij gaat zelf over hoe je geregistreerd bent in zuidermakkie. Controleer je gegevens onder “mijn account” en verander ze als je bijvoorbeeld gaat verhuizen. Als je je e-mailadres wilt wijzigen, neem dan even contact op met de ledenadministratie. 

Welke gegevens zijn verplicht?

Om te weten wie je bent hebben we je naam nodig. We moeten contact met je op kunnen nemen middels een telefoonnummer en een e-mailadres. Daarnaast willen we leeftijd weten in verband met mogelijke vrijstelling. We vinden het prettig om ook een adres van je te hebben zodat we eventueel iets op kunnen sturen of langsbrengen. Maar dat is niet verplicht.

Ik klik op een pagina, maar ik zie geen gegevens

Soms heeft de site moeite met het inladen van gegevens, log opnieuw in en je ziet ze wel. 

Hoe meld ik me aan voor diensten? 

Vul onder “Rooster – Mijn” in of je erbij bent als jouw team staat! 

Wat kan ik als lid met zuidermakkie?

Het nieuwe systeem wil het makkelijker maken je aanwezigheid bij je teamdienst te registreren. Kun je niet op de dag van de teamdienst dan hebben we iets bedacht om het veel makkelijker te maken om toch 3 diensten per jaar te draaien. Je schrijft je gewoon in op een dienst van een ander team dat nog niet vol zit. Je hoeft dus niet meer te ruilen!
Dat betekent wel dat je tijdig moet registreren bij je eigen team. Doe je dat niet dan loop je de kans dat jouw team inmiddels vol zit.

Wat kan ik als marktmeester met zuidermakkie?

Als marktmeester moet je zorgen dat jouw marktdiensten goed draaien. Met voldoende vrijwilligers. In zuidermakkie zie je (contactgegevens van) jouw teamleden, je ziet in de agenda je marktdagen en wie zich heeft aangemeld. Dat kunnen je eigen teamleden zijn, of invallers. Na afloop van de marktdag geef je aan wie is geweest (presentie) en je kunt feedback achterlaten.

Zuidermakkie is gebouwd rond de diensten van jouw team. Je kunt berichten delen met je teamleden en invallers op de pagina van jouw marktdag. Maar houd ook contact met je eigen team via whatsapp of eigen maillijst.

Kan ik het rooster van het hele jaar zien? 

Voor de marktmeesters is het handig te zien wie er voor en na jou staat. Je kunt onder Rooster- alles alle toekomstige diensten zien. Binnenkort verschijnt daar ook de historie. Tot dan kun je inloggen op het oude zuidermakkie om het op te zoeken of even een mailtje sturen aan rooster@zuidermrkt.nl. 

Wat moet ik verder weten?

Heb je vragen over ledenadministratie, aanmelden, afmelden, vrijstellen etc dan kun je terecht bij lidmaatschap@zuidermrkt.nl.

Ben je lid van een team en heb je vragen over je team, de diensten etc, neem dan contact op met je eigen marktmeester.

Ben je marktmeester en heb je vragen over de planning van de diensten van jouw team, wil je ruilen met een andere dag, of heb je tekort aan vrijwilligers? Neem dan contact op met rooster@zuidermrkt.nl.

Heb je vragen over de werking van zuidermakkie? Neem dan contact op met marjolein@zuidermrkt.nl.