Olives & More - Zuidermrkt
Olives & More - Zuidermrkt

Olives & More

“Wij ontdekten heerlijke olijven in allerlei landen maar terug in Amsterdam, konden we ze nauwelijks vinden. Daarom importeren we ze nu zelf.” 

Olives and more verkoopt biologische olijven op de markt. Met knoflook, kruiden, tijm, basilicum, chilipeper en komijn. Maar ook hummus, gegrilde groenten en heelijke feta.

“We kennen al onze Europese producenten persoonlijk en geloven in een transparant systeem. Onze boeren produceren zo duurzaam mogelijk. Zo werkt de coöperatie L’Oulibo volgens het fairtrade-principe: boeren delen hun land en kennis om er samen beter van te worden. De olijven komen uitsluitend uit drie Franse departementen Aude, Hérault en de Pyreneeën en zijn daarom gecertificeerd als regionaal product (Appellation d’Origine Protegee). Onze Italiaanse producent op het Pianogrillo landgoed in Sicilië is uitgegroeid tot een modern biologisch bedrijf: vrij van pesticiden en chemische meststoffen.”

Kom proeven op de zuidermarkt of bestel onze producten. Ook zijn onze olijven en olijfolie te vinden in (top)restaurants en delicatessenzaken in Nederland en België.

 

               

.