The Nut House - Zuidermrkt
The Nut House - Zuidermrkt

The Nut House

Deze markt is echt een buurtfeestje’

De hele familie zit in de noten. Dennis Bastiani van the nuthouse, van oorsprong Italiaans en een liefhebben van lekker eten, heeft het dus niet van een vreemde. “En gezond eten, dat is ook belangrijk. Na elf jaar bedrijfskleding en 3 jaar transport wilde ik iets anders doen, iets met eten. Mijn tante die op de Albert Cuyp stond met noten had een verkoopwagen in de aanbieding. Na een vakantie puzzelen en rekenen aan het bedrijfsplan ben ik een paar dagen daar gaan helpen. Fluitend fietste ik naar huis. Mijn zoon zei: ‘pap je bent echt vrolijk’. Katja wist het gelijk al: het worden de noten. 

En zodoende staan we hier dus elke week. Meestal samen, want Katja is ook helemaal om, die vindt het hier veel te gezellig.

Wat de Zuidermarkt zo leuk maakt is de sfeer, het is hier altijd gezellig, er is altijd tijd voor een lolletje en een praatje. En mensen zijn hier echt bezig met gezond en lekker eten, ze zijn echt geïnteresseerd in ons product. Ze willen van alles weten van het hoe en waarom van ons assortiment, wat er gezond is en hoe dat zit. Inmiddels hebben we dus ook een groot assortiment superfoods en zijn dat, naast macadamia mix en studentenhaver, de best lopende producten. 

The Nuthouse  van Dennis verkoopt noten, gedroogd fruit, superfruits, granen, rijstcrackers en zuidvruchten.

 

.