Pieman - Zuidermrkt
Pieman - Zuidermrkt

PieMan 

PieMan verkoopt pies volgens familierecept. Wat is nou eigenlijk een pie? Een pie is een hartig taartje van bladerdeeg met verschillende kleine gerechtjes erin. In haar moderne bakkerij bereid PieMan de pies op ambachtelijke wijze. Hier wordt het deeg uitgesneden en geperst. De vulling bestaat uit zorgvuldig gekozen smaakcombinaties van pure en verse producten. Daaromheen een jasje van krokant bladerdeeg bereid met echte roomboter. Sinds kort hebben wij ook 2 geheel vegan varianten. PieMan streeft erna om zoveel mogelijk biologische en streekproducten te gebruiken. Naast pies produceert PieMan soepen, chutneys en vers gebakken cocosballs in 10 smaken. En PieMan heeft, geheel onverwachts, Amsterdam-Zuid aan de Surinaamse Pom gekregen. Fleur staat elke week op de zuidermarkt achter de kraam. Fleur is parttime stewardess en zaterdags Pievrouw.

Fleur: “Nergens vind je zo’n leuke sfeer als op de Zuidermarkt. Mede dankzij het publiek, wat een gezellige mix is van lokale bewoners, expats en toeristen. Ik kijk ernaar uit dat straks het terras weer terug komt en men weer urenlang gezellig komt kletsen en koffie drinken. 

Ook onder de markt collega’s onderling heerst een vrolijke en vriendelijke sfeer. We staan allemaal voor elkaar klaar en kennen elkaar inmiddels al jarenlang. De locatie is ook heel gezellig zo op een klein pleintje midden in Amsterdam Zuid. De producten die verkocht worden zijn van hoge kwaliteit en verdienen allemaal een plek op deze bijzonder markt!”

Links:                

.