Kitchenfreaks - Zuidermrkt
Kitchenfreaks - Zuidermrkt

Kitchenfreaks

Marlot Kater houd van goed eten. Bij haar Kitchenfreaks vindt je ambachtelijk en eigengemaakte granola’s, pindakazen, unieke appelsappen uit Zuid Tirol, Gimber en honing van Imkerij de Ronde Hoep. Toen zij vijf jaar geleden begon met het maken van (h)eerlijke granola’s, stopte ze al haar passie en liefde erin, totdat het uitgegroeide tot een authentiek, ambachtelijk bedrijfje op basis van eerlijke ingrediënten en mooi geselecteerde producten. 

Granola’s

Marlot: “We hebben nu zo’n twintig verschillende soorten. Ik ontwikkel mijn eigen specerijenmix en gebruik daarbij de beste graansoorten. Mijn granolo’s hebben een unieke smaak die niet te vergelijken is met andere ontbijtgranen. Door het uitgekiende bakproces zijn de granola’s altijd heerlijk krokant. Ik ben constant op zoek naar nieuwe smaken of mooie toevoegingen. Mijn granola’s zijn heerlijk en eerlijk!”

Pindakaas

Wij maken onze eigengemaakte pindakaas met gebruik van eerlijke grondstoffen: kokos olie  in plaats van palmolie. We voegen natuurlijke smaakmakers toe zoals pure chocolade, dadels, chilipeper etc. We bieden een keuze uit tien verschillende smaken.

Appelsap

Onze unieke appelsap is gemaakt van pure biologische ingrediënten. De appels worden geplukt in een boomgaard op 1.000 meter hoogte in Sud Tirol, Italië. Door de appels als druiven te behandelen ontstaat er een voortreffelijke smaak appelsap. Een lekker alcoholvrij alternatief voor wijn. Maar ook heerlijk bij een ontbijtje met een van onze granola’s.

Honing

Onze honing komt van Imkerij de Ronde Hoep. Hij heeft zijn eigen bijenkasten op locaties in de buurt van Amsterdam. De boshoning komt van bijen uit het Amsterdamse Bos. Daarnaast zijn er veelal nog vier andere soorten. Onder andere Balsemien, Koolzaad, Zomerhoning en Voorjaarshoning. Heerlijk van smaak en een super gezond alternatief.

Jam

Onze zelfgemaakte jam is van heerlijk vers zomerfruit, gebaseerd op veel meer fruit zoals aardbeien, frambozen en cranberry en veel minder suiker. Een heerlijke jam met een unieke zoetzure smaak. 

Verder zijn wij bekend om onze Gimber, boordevol biologische gember, citroen en kruiden en Kombucha.

“Voel je altijd welkom bij ons te komen proeven, zodat wij je kunnen overtuigen van onze mooie smaakvolle producten!”

Crazy Granola
Crazy Granola van Kichtenfreaks

 

               

.