VAB - Juiciety uitgeroepen tot winnaar Van Amsterdamse Bodem Prijs

Juiciety uitgeroepen tot winnaar Van Amsterdamse Bodem Prijs

Vorige week woensdag 27 september vond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger de allereerste uitreiking plaats van de Van Amsterdamse Bodem Prijs. Zes genomineerde Amsterdamse food ondernemers presenteerden zich hierbij aan het publiek in de zaal.

 Winnaar Juiciety kreeg namens de zuiderMRKT een plek op de markt en een cheque ter waarde van EUR 1.000,- aangeboden.

 Van Amsterdamse Bodem-kraam op de zuiderMRKT

Van Amsterdamse Bodem is een initiatief gericht op de promotie van in de regio Amsterdam geproduceerde voedingsmiddelen dat wordt uitgevoerd door de Amsterdamse stichting De Gezonde Stad. De zuiderMRKT ondersteunt dit van harte en stelt daarom wekelijks een kraam beschikbaar aan startende VAB-ondernemers om marktervaring op te doen met het aanbieden van hun duurzame, gezonde en lokaal geproduceerde producten. 

Over de winnaar

Juiciety staat voor juice en society. Het bedrijf maakt sappen op basis van Caribische en Zuid-Amerikaanse superfoods. De Surinaamse roots zijn de rode draad binnen Juiciety. Met daarnaast als maatschappelijke functie mensen te motiveren tot een gezonde en bewuste levensstijl. In december staat Juiciety  op de zuiderMRKT en kunnen we kennismaken met hun gezonde sappen.