ZuiderMRKT workshop - header

Workshops fermenteren en langoustines pellen op de zuiderMRKT

Ook deze zomer staat iedere twee weken een andere startende Amsterdamse ondernemer achter de Van Amsterdamse Bodem-kraam op de markt. Samen met de stichting De Gezonde Stad biedt de zuiderMRKT met deze kraam jonge ondernemers de kans om marktervaring op te doen en hun duurzame, gezonde en lokaal geproduceerde voedingsproducten te presenteren.

Een keer maand organiseert een van de deelnemende ondernemers een workshop op het middenplein de markt. Kom zeker kijken en meedoen! Deelname is gratis.

 Workshop ‘Fermenteren kun je leren’ op zaterdag 23 juli 

Komende zaterdag organiseert Moritz van SauerCrowd de workshop ‘Fermenteren kun je leren’. Daarnaast is er een primeur op de markt, want bij Brad van Willicroft kun je zijn vegan Gouda-kaas proeven die is gemaakt van Nederlandse witte bonen proeven. De workshop is om 11 uur en om 15 uur op het middenplein.

 Workshop langoustines pellen op zaterdag 6 augustus

Op zaterdag 30 juli en 6 augustus staat Hendrik de laatste Amsterdamse visser achter de kraam. Op 6 augustus kun je van hem leren hoe je langoustines moet pellen! De workshop is om 11 uur en om 15 uur op het middenplein.